Center for Livskompetencer benytter ZMS, et produkt fra Zuport
Forside
Kvindedaghøjskolen
Kurser
CAFÈEN
Det siger kursisterne 
Internationale Projekter
Bestil kursuskatalog
Tilmelding
Kontakt
Ledige stilllinger
Committed to Excellence in Europe - EFQM

Kvindedaghøjskolen 

Udvikling af fremtidens kvinder

Tilmeld dig et af vore kurser og få mulighed for at arbejde med personlig udvikling, sundhed, livskvalitet og kreativitet. 

Du får i løbet af kurset professionel vejledning i forhold til at igangsætte dine planer for fremtiden og afklare dine ønsker om uddannelse eller nyt job.

Livslang læring og realkompetence
Du skal lære gennem hele livet for at klare dig i den moderne verden. Du skal kunne bruge dine forskellige kompetencer på nye måder og i nye sammenhænge.
Kvindedaghøjskolen hjælper hvert år mange kursusdeltagere med at afklare deres realkompetencer og giver dem mod på at bruge og udvikle dem.

Det er muligt at blive optaget på kurserne gennem hele sæsonen, men kontakt os på tlf. 98 14 45 95 hurtigst muligt, så du kan komme i betragtning til en plads. Vi oplever ofte, at der kan være venteliste til vore kurser.

Læs mere om de forskellige kurser, som du har mulighed for at vælge imellem i menuen til venstre.

Tag kontakt til vores undervisere, som altid parat til at tage en snak med dig og fortælle mere om indhold og forløb af de enkelte kurser. 

Vision

Kvindedaghøjskolen - Udvikling af fremtidens kvinder.

Vi er fremsynede og målrettede i arbejdet med den enkelte kvinde.

Vi trives med at skabe resultater individuelt og samfundsmæssigt.

Mission

Kvindedaghøjskolens formål er at udvikle og styrke den enkelte kvinde som et alment dannet og social kompetent menneske, som tager ansvar for egen livssituation, herunder uddannelse og arbejde.

I Kvindedaghøjskolens arbejde med deltagerne, lægger vi vægt på at udvikle den enkeltes personlige ressourcer og kompetencer. Vi "bygger videre" på deltagernes individuelle ressourcer i stedet for at møde dem på deres svagheder.

Værdier

Anerkendelse, faglighed, dannelse, respekt og engagement.

Værdierne afspejles i hele organisationen og er tydelige i det daglige samt for vore interessenter.